Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschoolgegevens
Email naar Rijschool Jochems

De twee gebroeders....


Sinds 1998 heeft  de huidige eigenaar, Niek van Mook, Rijschool Jochems overgenomen van de oorspronkelijke oprichter, Piet Jochems. Medio 2000 is zijn broer, Theo van Mook toegetreden tot het team van Rijschool Jochems. In de loop der jaren heeft Rijschool Jochems zich ontwikkeld tot een bedrijf waar kwaliteit, service en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Inmiddels is onze autorijschool een vooruitstrevend bedrijf waar we met veel passie ons werk doen.


Rijschool Jochems is een bekende naam in Prinsenbeek en de regio Breda. We zijn een gerenommeerd bedrijf met een trouwe klantenkring. Vaak zien we familieleden of vrienden van oud leerlingen terug in onze rijopleiding. Wij streven ernaar dat leerlingen, nadat zij hun rijbewijs hebben gehaald, nog vaak aan de lesperiode terugdenken als een leuke, plezierige en leerzame tijd bij hun favoriete autorijschool uit Prinsenbeek en ver daarbuiten.  

Wie zijn wij

Visie


Onze visie kun je kort en bondig omschrijven. Kwaliteit en Maatwerk, met als basis altijd een betrokken en persoonlijke klantvriendelijke benadering.


Maatwerk


Iedere leerling is anders, dit vraagt om een individuele aanpak. Bij Rijschool Jochems vinden we maatwerk belangrijk. Kies je voor onze rijschool, dan kies je voor een persoonlijke klantvriendelijk aanpak.

Maatwerk gaat verder dan alleen het aantal rijlessen dat een leerling nodig heeft om veilig en zelfstandig auto te kunnen rijden. Maatwerk betekent ook kijken wat een leerling nodig heeft, geen twee mensen zijn gelijk, individuele eigenschappen van mensen kunnen van invloed zijn op het leerproces. Wij zijn getraind dit te herkennen en mee te nemen in de manier van opleiden.


Kwaliteit


Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, getuige ook ons hoge slagingspercentage.

Ons slagingspercentage staat al jaren in de top 10 van best presterende rijscholen van de regio Breda. Bekijk ook onze resultaten op www.rijschoolgegevens.nl. Deze prestatie proberen wij met een minimum aan rijlessen te realiseren!

  

Rijschool Jochems

Baroniestraat 2

4841 SK  PRINSENBEEK

Telefoon: 076 - 54 229 40

Mobiel: 06 - 22 800 368