Email naar Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems
Rijschool Jochems

Digid
Centraal Bureau rijvaardigheden
Rijschool Jochems
2toDrive
2 to Drive
CBR rijschoolgegevens

CBR rijschoolgegevens
Veilig verkeer Nederland
Veilig Verkeer Nederland
Ad van Gils Motors
Ad van Gils Motors
3D Theorieopleiding
3D Theorie-opleiding

Rijschool Jochems

Baroniestraat 2

4841 SK  PRINSENBEEK

Telefoon: 076 - 54 229 40

Mobiel: 06 - 22 800 368

Handige links

Machtiging rijschool


Voordat we als rijschool het praktijkexamen voor je gaan aanvragen, moet je daar eerst toestemming voor geven. Dat doe je met een machtiging. Het voordeel hiervan is dat de leerling, direct een e-mail ontvangt als de rijschool een praktijkexamen, of een toets voor je heeft gereserveerd of als deze is verschoven.


Het machtigen doet je op www.cbr.nl met je DigiD. DigiD is een persoonlijke digitale legitimatie voor overheidsdiensten. Geef deze nooit aan een ander. Indien je nog niet in het bezit van een DigiD bent, kun je deze aanvragen op de DigiD-website www.digid.nl

2toDrive


Vanaf 16,5 jaar starten met rijlessen

Door 2toDrive kun jij nu al vanaf 16,5 jaar starten met het volgen van rijlessen. Vanaf je 17e mag je het praktijkexamen afleggen voor het rijbewijs B. Tot je 18e mag je rijden onder begeleiding van een coach. Wil jij ook meedoen? Op onze site vind je meer informatie over 2toDrive. Voor het aanvragen van een begeleiderspas ga je naar www.2toDrive.nl.

  

Rijschoolgegevens


Hier vind je de examenresultaten van rijscholen die staan ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en het CBR. Maar ook welk soort lessen rijscholen geven, hun contactgegevens en vaak een webadres.


Daarnaast kun je op de site van het CBR meer informatie vinden over het behalen van je rijbewijs (www.cbr.nl).

  

Veilig Verkeer Nederland


Veilig Verkeer Nederland (VVN) is dé maatschappelijke organisatie die -al meer dan 80 jaar- werkt aan verkeersveiligheid in Nederland. Iedereen is verkeersdeelnemer, iedereen heeft belang bij veilig verkeer. VVN streeft er naar om zoveel mogelijk mensen en organisaties te inspireren, te stimuleren en actief te betrekken bij verkeersveiligheid.


Voor meer informatie ga je naar de site van VVN, www.veiligverkeernederland.nl.

  

Ad van Gils Motors Breda


En heb je dan je motor- en/of scooterrijbewijs en ben je op zoek naar een geschikte motor en/of scooter, dan ga je natuurlijk naar Ad van Gils Motors aan de Nikkelstraat 26 te Breda. Het adres voor alles wat je op gebied van motor- en scooterrijden kan krijgen. Nieuwe motoren, occassions maar ook voor motor- en scooterkleding en allerlei andere accesoires kun je bij Ad van Gils Motoren terrecht.


Bekijk ook de website, www.advangilsmotors.nl. In de Webshop heb je de mogelijkheid om vanuit je luie stoel de door jou gewenste artikelen te bestellen.

3D Theorie-opleiding


Deze theorie-opleiding bestaat uit honderden 3D animaties, waarbij een stem de uitleg geeft.  De vragen in de proefexamens worden net zo gepresenteerd  als in de nieuwste CBR-examens, zodat de voorbereiding op het theorie-examen zo effectief mogelijk is.


Voor meer informatie ga je naar de site van 3D Theorie-opleiding.